Manolo Civera, reelegit alcalde de Llíria

El primer edil compartirà, en la legislatura, l'Alcaldia amb Joanma Miguel després de l'acord de govern a què han arribat les seues formacions polítiques

154

La sessió constitutiva de la Corporació municipal de Llíria de la XI Legislatura democràtica ha triat hui a Manolo Civera (PSOE) com a alcalde de la ciutat, i estarà al capdavant del càrrec durant els dos pròxims anys. El candidat de Compromís-MOVEJoanma Miguel, assumirà la vara de comandament en la segona part de la legislatura, després de l’acord de govern aconseguit per les dues formacions polítiques.

En el ple constituent, el reelegit primer edil ha rebut els vots favorables dels 11 regidors dels grups municipals PSOE i Compromís-MOVE. També ha presentat la seua candidatura a l’Alcaldia, la cap de llista del Partit Popular, Reme Mazzolari, que ha comptat amb el suport dels 9 regidors del seu grup, mentre que l’únic edil de Ciudadanos, José Antonio Fombuena, ha votat a la seua pròpia candidatura.

El nou alcalde ha volgut destacar en el seu discurs d’investidura que “és la primera vegada en la història democràtica de Llíria que un govern progressista repeteix dues legislatures seguides, per la qual cosa tenim el compromís de treballar tots junts i posar tota la il·lusió perquè la ciutadania de Llíria se senta orgullosa del projecte que portarem avant”.

Igualment, el nou alcalde s’ha oferit a “ser l’alcalde de tots els veïns i veïnes de Llíria, els que ens van votar i els que no, per a construir junts un futur millor per al nostre municipi, i fer de Llíria una ciutat més habitable, més justa i més solidària”.

“Les iniciatives que plantegem en el nostre programa de govern serviran per a millorar la vida de les persones, amb una decidida aposta per l’educació, la generació d’oportunitats i la protecció de les persones més desfavorides”.