Manolo Mata explica que Aznar “no és benvingut” perquè representa “el pitjor que li ha pogut passar al poble valencià”

El sotssecretari general del PSPV-PSOE recorda que “Aznar va ser el precursor de Gürtel"

El sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha comparegut este matí per a realitzar un balanç sobre l’actualitat política. Amb motiu de la visita que José María Aznar farà esta vesprada a València, Mata ha assenyalat que “Aznar no és benvingut a la Comunitat perquè representa el pitjor que li ha pogut passar al poble valencià”. Així mateix, ha criticat que el PP “crega que els valencians i les valencianes no tenim memòria i no sapiem que amb Aznar van començar els mals de la Comunitat”.

Mata ha recordat que Aznar va ser el precursor de Gürtel perquè “per molt que Rajoy pagava el preu, Correa y El Bigotes estaven i van pagar el casament de la filla d’Aznar”, “el seu miracle econòmic està hui en la presó i es diu Rodrigo Rato”, la seua aposta valenciana “està acusada de robar 10 milions” i va ser ell “qui va dissenyar el model de finançament que tant llast ha tingut per a valencians i valencianes que va intentar corregir a Zapatero”. “És necessari que recordem tot això”, ha afegit.

El sotssecretari del PSPV també ha volgut destacar que “abans portaven a Aznar d’amagatons i no anaven a veure’l per a no molestar a Rajoy”, però ara “l’ensenyen i l’exhibeixen més perquè és l’autor intel·lectual de la triple aliança Vox-Ciudadanos-PP”. Per tot això, ha assegurat que “Aznar no és benvingut” i ha incidit que “qualsevol acord entre PP, Cs i Vox, que són els tèrmits de la democràcia, seria un drama per al poble valencià perquè no podem tornar a fer passos arrere”.

“Els indicadors demostren que les polítiques progressistes funcionen bé, han crescut les inversions estrangeres, s’han creat 200.000 llocs de treball, s’ha crescut per damunt de la mitjana nacional, i vivim en una normalitat democràtica”, ha indicat finalment Mata.

Publicitat