20.8 C
Valencia

La Generalitat adjudica el manteniment d’instal·lacions del TRAM d’Alacant

Les labors incloses afecten cristalleria, lampisteria, ferreria, contenidors de neteja, desatesos, reparació de bombes, manteniment de portes i barreres d'aparcament, entre altres.

- Publicitat -AVL

La Generalitat ha adjudicat el manteniment i conservació de les instal·lacions i dependències de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a la província d’Alacant per un import de 2.368.875,98 euros, IVA inclòs, i un termini de quatre anys més una possible pròrroga d’una anualitat.

Este contracte, adjudicat per FGV a Audeca SL, té per objectiu realitzar els manteniments preventius i reparacions necessàries per a mantenir les instal·lacions i dependències de la xarxa del TRAM d’Alacant en perfectes condicions de conservació.

Les labors incloses afecten cristalleria, lampisteria, ferreria, contenidors de neteja, desatesos de fosses sèptiques, lloguer de maquinària, compra de xicotet material industrial i de ferreteria, reparació de bombes, manteniment de portes i barreres d’aparcament, xicotet material de senyalització viària, que abans s’executaven per part de diferents empreses.

Els serveis a realitzar que es contemplen en este contracte són, d’una banda, el cànon de Manteniment Ordinari, tant el preventiu com el correctiu, i per una altra, els recanvis, materials i reparacions extraordinàries que siguen necessaris per al bon acompliment dels treballs a realitzar.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,787FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià