Un total de 181 persones acudeixen a donar sang en la I Marató solidaria de Benaguasil

La primera Marató de Donació de Sang celebrat el passat 27 d'abril a Benaguasil, ha registrat un gran èxit de convocatòria i de donacions efectuades, sent 181 les persones que es van acostar a les instal·lacions del BClubper a mostrar la seva solidaritat.

La primera Marató de Donació de Sang celebrat el passat 27 d’abril a Benaguasil, ha registrat un gran èxit de convocatòria i de donacions efectuades, sent 181 les persones que es van acostar a les instal·lacions del BClubper a mostrar la seva solidaritat. I és que des que s’obrissin les portes a les 9 hores el goteig de gent va ser constant, registrant-se cues per a l’entrevista prèvia a la donació.

Segons les dades del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana, a l’hora del tancament 181 van ser les persones que van acudir per a mostrar la seva solidaritat, de les quals 25 no van poder donar per diversos motius, per la qual cosa es van obtenir 155 donacions. A més del nombre de donacions, també han destacat a les 24 persones que mai havien donat sang i que gràcies a la Marató s’han iniciat en aquest hàbit altruista, així com a aquelles que feia molt de temps que no donavan i que van acudir a la crida.

Rovira  

Des del CTSCV han agraït la col·laboració de l’Ajuntament i de Juan Manuel Darijo en l’organització d’aquesta marató, així com el treball desinteressat de les Falles, associacions i clavàries que s’han bolcat amb la causa preparant per a l’ocasió un rasclet solidari, una exposició de vestits del tren faller, polseres i playbacks fallers, cuentacuentos, bunyols i inflables per als més petits. Com tampoc va faltar la música del DJ Migue Gramuntell.

PublicitatJuega Limpio Orihuela