29.8 C
Valencia

Marc Osorio, de la Gaiata 15, serà el pregoner infantil del 75 aniversari

- Publicitat -AVL

Marc Osorio, actualment en la Gaiata 15, Sequiol, serà el pregoner infantil de la Magdalena del 75 aniversari. Les paraules que Vicent Pau i Serra va crear per a convocar tots els més menuts de la ciutat a gaudir de les festes fundacionals, s’escoltaran este dilluns 16 de març en la veu de Marc.

El pregoner d’este 2020 estudia 5é de Primària al col·legi Mater Dei. Durant sis anys va formar part de la comissió infantil de la Gaiata 4 l’Armelar, i altres tres ha estat en la comissió infantil de la Gaiata 18 Cremor. L’any passat va formar part de la comissió infantil de la Gaiata 15 Sequiol, com a president infantil, del qual és porta-estendard infantil este 2020. Ha rebut les recompenses de Fadrí d’Argent i Fadrí d’Or.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià