Marc Osorio: “Cada dia faré els deures i a practicar, que l’alcaldessa em va dir si volia ser la seua veu!”

El pregoner infantil del 2020 és plenament conscient de la seua responsabilitat i s'emociona en pensar quan cantarà el pregó i l'honor que representa.

Conta sa mare que just la setmana que s’havien de fer les proves per pregoner es va posar mal. “Jo li deia, mira, així com estàs…no sé….” Però just el destí va voler que es posposaren les audicions davant del jurat i que Marc pogués participar i finalment, ser escollit. “Jo estava entre porta i porta del Palau i han cridat, i van dir si estava Marc Osorio, van dir que sí i l’alcaldessa em va preguntar …si…si jo volia ser la seua veu” -conta nerviós encara- “…i em vaig ficar la mà al cor… i li vaig dir que si!, que clar que si!” -relata Marc emocionat.

Este menut castelloner amb un ampli bagatge magdalener conta que està al món de la festa “des que estava a la pantxeta de m mare que ja era de la Gaiata 4, l’Armelar!”. Encara que després ha passat també per les comissions de la Gaiata 18, Crèmor i ara, l’últim any per la 15, Sequiol

Explica que d’ençà que va decidir que volia presentar-se, cada dia va estar assajant. “Vaig estar practicant molt, però m’han ajudat a preparar-me Agustín Mon, i Carlos Mon que també van ser pregoners i Bàrbara Breva, que sap molt de música i jo em porte molt bé amb tots!” –compta amb seguretat i simpatia-

Ara, després d’una intensa nit d’emocions, amb més calma, però mantenint intacta la il·lusió del que representa, Marc ja té el seu pla de treball clar pels dies que queden fins al dilluns de magdalena. “A partir d’ara, cada dia faré els deures i després a assajar el Pregó per a fer-ho el millor que pugui!”. Confessa que encara està emocionat, i que, de tots els llocs on cantarà, la Tribuna, és on més il·lusió li fa.

Pel que fa als consells que li han donat, sap que cal cuidar-se, en especial eixa veu que ha de ser la veu de l’alcaldessa. “Ja m’han dit que em tape, que em pose bufanda… Sí, si i tot això!”. Anna, sa mare, més emocionada si cap i orgullosa de ser la mare del pregoner de la Magdalena del 75 aniversari ens conta que estos dies previs sempre li demanava  ‘pastilletes per a la gola‘!. Extravertit, amigable i amb taules suficients o ‘de sobra’, el pregoner infantil del 2020 conta ara els dies que falten pel dilluns de Magdalena!

: Valencià