viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marcelino: “Hi haurà profunds canvis en la plantilla”

Marcelino García Toral ha sigut presentat aquest dimarts com a nou entrenador del València CF per a les dues pròximes temporades, una tasca que va qualificar de “un repte” en el qual van a treballar a preu fet per a retornar al club al lloc que es mereix, i va dir que, amb treball i esforç puguen aconseguir aquest objectiu que és el que tenen els afeccionats: “el cos tècnic ens comprometem a respectar la realitat del club i els seus sentiments. Compartisc les il·lusions del valencianisme”, va etzibar amb seguretat

“El repte ens il·lusiona”, ha incidit el tècnic qui va dir que una de les claus de l’èxit és la que “cal transmetre emoció”, ha assenyalat. “El nivell d’exigència”, és un altre dels punts forts del discurs de Marcelino, qui anunciava molts canvis en la plantilla per a la pròxima temporada, però que no li agrada parlar de “revolució”.

Molts canvis en la plantilla

“Compartisc absolutament l’opinió que hem de fer canvis, haurem de canviar la plantilla”, de la qual assenyalava que tindrà uns “valors imprescindibles: compromís, ambició i que isca cada partit a competir i que el valencianisme se senta orgullós. El 31 d’agost segur que tenim una bona plantilla”.

Marcelino es defineix com un entrenador “treballador, exigent, m’agrada l’ordre, la disciplina, el compromís i em mou la passió”. El tècnic assegura que treballa amb “serietat i rigor”, i sense barites màgiques: “No hi ha entrenadors amb fórmula guanyadora, la fórmula guanyadora són els futbolistes”, ha assenyalat com a part del seu ideari en el qual assegura que “ningú és imprescindible”.

“Vull que siguem capaços de començar cada dia”, insistia el tècnic asturià mentre arreplegava el guant del compromís amb el València amb el qual es va mostrar segur que estarà les dues temporades que ha format: “ha arribat el moment de comprometre’ns i no defraudar”, i per a açò va dir que serà important l’afició, defraudada després de dues males temporades, als quals va enviar un missatge d’ajuda: “m’agradaria que Mestalla s’òmpliga cada partit i amb vosaltres serem molt més forts”, i per a açò establia el seu propi compromís: “mai deixarem de competir”.

Millorar defensivament

Sí que va deixar les línies mestres del que serà la seua València CF: “nosaltres tenim una àmplia experiència en primera divisió, tots els nostres equips tenen un patró de joc definit, utilitzem un sistema de joc (1-4-4-2) però no és determinant, dependrà dels jugadors. El que sí que és important és el treball col·lectiu i l’organització, són bàsics”, explicava.

Un altre dels aspectes a destacar, el defensiu, que ha sigut la gran creu del València en les últimes temporades: “si encaixem només 65 gols, no podem espirar als llocs alts de la taula”, advertia l’entrenador, que apostava per un equip “equilibrat” en totes les seues línies i que en atac fóra “dinàmic”, la qual cosa qualificava de aspectes que casen bé amb el club: “el nostre joc guarda similitud amb el que al València li agrada històricament”.

Ni un nom propi

Marcelino no ha realitzat cap referència a cap jugador en concret, mentre que el Director General del club, Mateo Alemany, ha assenyalat que no hi haurà impediments perquè el València CF puga afrontar aqueixa gran renovació de la plantilla, sobretot pel que respecta al fair play financer, que tants problemes va originar en el passat. “Vull ser respectuós i molt caut amb tots els futbolistes que han acabat la temporada amb el València”.

Marcelino va iniciar la seua compareixença amb unes paraules dedicades a Voro, el tècnic que fins ahir era el màxim responsable tècnic del club i amb el qual el València ha aconseguit no passar dificultats en aquest final de temporada: “Cal agrair a Voro la seua implicació sempre i la seua dedicació en aquests complicats mesos. Voro és lleial, de club i mereix el reconeixement de tots després de fer un pas avant quan la situació era molt difícil. Gràcies, Voro.”

Finalment, Anil Murthy, el que serà nou president del València CF a partir de l’1 de juliol, ha donat la benvinguda al tècnic asturià: “vull donar-te la benvinguda i desitjar-te tota la sort del món en les dues pròximes temporades”, assenyalava el dirigent blanquinegre qui deixava entreveure que esperaven que el compromís de Marcelino amb el club fóra més enllà de les dues campanyes que havia signat. I li va enviar un missatge també sobre l’objectiu marcat pel club i la propietat: “Aquest club és molt ambiciós i tots junts anem a treballar de valent per a aconseguir l’èxit”, concloïa.

Últimas noticias

Contenido relacionado