Marcelino i la seua família sofreixen un accident després de xocar amb un senglar en l’AP-68 en Lardero

El cotxe que conduïa Marcelino García Toral, entrenador del València, ha sofert un accident després de xocar amb un senglar en l’AP-68 a l’altura de Lardero, al costat de l’àrea de descans propera al camp de golf. El tècnic viatjava a Astúries per celebrar les festes nadalenques.

El succés va ocórrer anit al voltant de les 23.30 hores, en el quilòmetre 124 de l’autopista en sentit Bilbao, i com a conseqüència de l’accident la seua esposa va resultar ferida lleu i la seua mare, de 81 anys, va sofrir lesions de caràcter greu i van ser traslladades al servei d’Urgències de l’Hospital Sant Pere de la capital de La Rioja. L’animal va morir a causa de l’impacte.

Fonts properes al tècnic van informar Efe que tant l’entrenador com la seua família es van portar “un esglai important”, però que es troben bé i passaran, com tenien previst, el Nadal a la seua casa de Gijón.

El València CF ha emés un comunicat oficial al voltant de les 11.45 hores en el qual informava de l’accident sofert per l’entrenador i la seua família i apuntava que Marcelino «ja ha rebut l’alta metgessa».

CatalanSpanish