L’alcaldessa destaca l’ascens del CD Castellón com a revulsiu per a la projecció de la ciutat

l'Ajuntament de Castelló agraeix al club l'ajornament de tots els actes oficials com a mesura de precaució davant la covid-19 i se suma, una vegada més, a la crida a la responsabilitat de l'afició.

79

L’alcaldessa felicita el club albinegre pel retorn a Segona i el seu impacte positiu en la dinamització de Castelló
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha reiterat este dilluns la felicitació al Club Esportiu Castelló pel seu ascens a la Segona Divisió i el seu retorn, deu anys després, al futbol professional. “Este triomf del CD Castellón és un orgull per a la ciutat, des de l’Ajuntament, vull traslladar l’enhorabona al club i, especialment, als jugadors pel seu treball, esforç i dedicació, que han fet possible el retorn a Segona”, ha manifestat.
Marco destaca que el retorn del club albinegre a la categoria de plata del futbol professional suposa un impuls a la projecció de la ciutat i un revulsiu per a la dinamització de Castelló. “Des de l’Ajuntament de Castelló hem apostat per l’esport perquè volem recolzar als nostres i les nostres joves esportistes i perquè creiem en la seua potencialitat per a la promoció de la ciutat”, ha afirmat Marco.

L’alcaldessa ha apuntat a més que este ascens arriba en un any marcat per l’emergència sanitària i social per coronavirus, per la qual cosa ha recalcat la importància d’esta fita esportiva com a element que contribuirà a la reactivació socioeconòmica de Castelló.
Entre els últims esdeveniments esportius que han impactat en la millora de la ‘marca Castelló’ i projectat a la ciutat, l’alcaldessa ha recordat el partit de futbol España-Montenegro Sub-21, la Marató i l’haver sigut seu recent del circuit de la Fórmula Kite Spain Sèries 2020 (FKSS), que va reunir este mes a la platja del Gurugú a l’elit mundial del kitefoil.

En esta línia, l’alcaldessa de Castelló ha recordat l’aposta de l’Ajuntament per la millora de les infraestructures esportives com, per exemple, la inversió d’1,2 milions d’euros per a millorar la graderia i les torres d’il·luminació de l’estadi municipal Castalia, així com la reforma del pavelló Pablo Herrera i la reparació de la pista de hochey de Gaetà Huguet.

L’alcaldessa ha aprofitat l’ocasió per a traslladar també l’enhorabona al club pel recent ascens del seu equip femení, el CF Joventut Almassora, que també ha ascendit a Segona Divisió.

D’altra banda, l’Ajuntament de Castelló agraeix al club l’ajornament de tots els actes oficials com a mesura de precaució davant la covid-19 i se suma, una vegada més, a la crida a la responsabilitat de l’afició.