22.1 C
Valencia

Marco fa una crida a la ciutadania per a complir les mesures de seguretat

La Policia Local realitza 377 denúncies per incomplir l'obligació de portar mascareta o usar-la incorrectament.

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha realitzat una nova crida a la responsabilitat individual i col·lectiva després de conéixer les últimes dades oferides per la Conselleria de Sanitat, que ha confirmat un brot d’origen social que afecta 22 persones. “Tots hem de posar de la nostra part per a fer front a la covid-19, tots hem de conscienciar-nos que l’ús de la mascareta, la higiene i la distància de seguretat són la nostra barrera de protecció enfront del virus”, ha recordat Marco.

L’alcaldessa ha insistit en la importància del compliment de les mesures de seguretat i ha recordat la necessitat d’extremar la precaució en tot moment. “És responsabilitat de tots minimitzar el risc de contagi per a protegir la nostra salut”, ha apuntat.

L’alcaldessa reitera que l’Ajuntament de Castelló posa els seus recursos a la disposició de les autoritats sanitàries per a la contenció de la propagació del virus. A més, ha recordat que el consistori continua duent a terme les mesures oportunes per a protegir la salut mitjançant accions com el repartiment de mascaretes entre la població vulnerable (vehiculat a través d’associacions i col·lectius de la ciutat), la vigilància policial per al compliment de les mesures, el control d’accessos en la via pública per a evitar aglomeracions amb motiu d’eventuals celebracions, o la neteja i desinfecció d’espais públics, entre altres accions d’àmbit municipal.

Quant a la vigilància municipal, la Policia Local de Castelló ha realitzat 377 denúncies per no portar mascareta o usar-la indegudament sobre la base del Decret llei 11/2020 de 24 de juliol del Consell, de règim sancionador específic contra els incompliments de les disposicions reguladores de les mesures de prevenció davant la covid-19.

En concret, s’han realitzat 366 denúncies a particulars i 11 a locals per incomplir l’obligació de portar mascareta “en tot moment en la via pública, espais a l’aire lliure i en espais tancats d’ús públic o oberts al públic” per part de les persones majors de sis anys. Les sancions per incomplir esta obligació comporten multes de fins a 100 euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià