18.9 C
Valencia

Marco critica la gestió de València en la crisi del coronavirus: “El criteri és ajudar a qui ho pugue necessitar no a qui sigue més ràpid”

L'alcaldessa de Castelló anuncia que les ajudes a ciutadans i professionals en ampliació de terminis, exempció o altres mesures que prepara l'ajuntament no han de respondre a criteris d'habilitat tecnològica o rapidesa sinó a la necessitat real

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha qüestionat este dimecres el sistema emprat per l’ajuntament de València a l’hora d’atorgar algunes ajudes vinculades a necessitats econòmiques derivades de la crisi del coronavirus.

Estes declaracions les ha realitzades la primera edil en una roda de premsa telemàtica en ser preguntada per la creació d’una oficina única o servei que gestionara i centralitzara les diferents mesures i ajudes que l’ajuntament podrà oferir per superar la crisi posterior a la de la covid-19, “ja siga referents a l’ampliació de terminis de pagament de taxes municipals, d’exempcions o de les mesures que es decidisquen”, ha assenyalat Marco.

Així, l’alcaldessa ha deixat clar que s’optarà per una via d’oficina física o no només de tramitació electrònica per evitar l’exclusió d’aquelles persones que ho necessiten i que no tinguen els accessos o la capacitat per emprar vies telemàtiques. “El criteri és facilitar les gestions als ciutadans o a les persones que ho necessiten no a qui siga més ràpid com ha fet València”.

I és que cal recordar que l’ajuntament de la capital del Túria, les passades setmanes va obrir una línia específica d’ajudes de 3.760.000 € adreçades a autònoms i empreses registrades a la ciutat en la qual el criteri era l’ordre de presentació amb mitjans telemàtics de la documentació requerida.

Marco ha reiterat que quan es pose en marxa esta oficina, el que es tractarà és de “facilitar al màxim les gestions a la ciutadania”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià