domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marco es reuneix amb la FUE per a estrènyer la col·laboració en matèria formativa

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut ahir una reunió amb el president de la Fundació Universitat-Empresa (FUE) de la Universitat Jaume I, Rafael Benavent, i el gerent, Cipriano de Mesa, en la qual han abordat com estrènyer les línies de col·laboració entre ambdues institucions, especialment en matèria formativa. Aquesta col·laboració respon, a més, al compromís expressat per Marco en el seu discurs d’investidura com a alcaldessa, quan va destacar la necessitat de “potenciar la col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat Jaume I, així com amb les diferents entitats vinculades a ella”.

És en aqueixa línia en la qual s’emmarca la reunió que s’ha celebrat avui en l’Ajuntament amb els responsables de la Fundació Universitat Empresa. “La formació és un dels pilars bàsics i, per açò, tant la presència d’estudiants en pràctiques curriculars, com les extracurriculares, són una bona via per a formar en l’Ajuntament a futurs professionals en diferents àmbits”, ha insistit l’alcaldessa.

Des de la FUE s’ha informat, a més, de les noves vies de col·laboració, ja amb titulats, que poden aprofitar institucions com el propi Ajuntament per a millorar en habilitats socials, sobretot, amb estudiants de postgrau.

D’altra banda, l’alcaldessa de Castelló també s’ha mostrat partidària d’aprofitar els coneixements de la FUE per a col·laborar amb l’Ajuntament en qüestions com el turisme, la recerca, la comunicació, l’urbanisme o la mobilitat. “Hem de sumar esforços entre les institucions per a generar oportunitats per a la ciutadania i també per a potenciar els recursos de la nostra ciutat en àmbits tan estratègics com el turisme”, ha declarat Amparo Marco.

Últimas noticias

Contenido relacionado