20.3 C
Valencia

Marco: “Per a Castelló no serà igual eixir de la crisi amb Pla General que sense”

L'alcaldessa ha manifestat que hi ha moltes empreses interessades en invertir en la ciutat però que necessiten la seguretat d'eixe Pla d'Ordenació i que així li ho ha fet saber al president de la Generalitat

- Publicitat -AVL

Tindre o no tindre una Pla General que permeta a les empreses que es plantegen invertir a Castelló fer-ho amb garanties pot ser crucial per la manera en què la ciutat isca de la crisi generada per la situació econòmica derivada de la pandèmia covid.

L’alcaldessa de Castelló ha explicat hui que així ho ha transmés al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig quan els mitjans de comunicació li han preguntat per les possibles dades o novetats en què per fi la Generalitat donaria llum verda a les últimes modificacions d’una història interminable que fa anys que està paralitzant el desenvolupament d’una gran part d’accions urbanístiques, empresarials i econòmiques i frenant a la vegada molts projectes futurs per la incertesa de no disposar d’un Pla Genral d’estructuració territoral de referència.

Marco, ha indicat que “no serà igual l’eixida de la crisi amb Pla General o sense i així li ho vaig fer saber al President l’altre dia”.

Pel que fa a les dates, ningú s’atreveix ni tan sols a marcar aproximacions, ja que el reiterat “esperem que prompte” o “està en mans de Conselleria” que tantes vegades ha hagut d’entonar el portaveu de l’equip de govern Rafa Simó, sembla continuar sent l’única resposta vàlida.

“Jo si em preguntareu per l’ajuntament, per casa nostra, sí que vos podria dir però ja sabeu que això ara està en mans d’una altra administració”, ha afegit l’alcaldessa. Encara que ha assenyalat i agraït que ja s’haguera avançat en les últimes modificacions que s’havien demanat també per part de la Confedreació Hidrogràfica i que van ser de les últimes rectificacions que es van demanar per a poder seguir en els tràmits per donar-li el vistiplau per part de l’organisme autonòmic.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat registra 582 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha declarat 15 brots més en tot el territori valencià.

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià