Localitzades una mare i la seua filla menor després de deambular quasi dos dies per les zones rurals de Gandia

La mare que necessita medicació va marxar del seu domicili amb la seua filla de nou anys.

Agents de la Policia Nacional localitzen a una mare i la seua filla de nou anys que portaven desaparegudes durant dos dies. Les dues van estar deambulant per zones rurals i poblacions pròximes a Gandia. Una amiga íntima de la família preocupada ja que la mare necessita mediació, va acudir a comissaria a denunciar la desaparició, ja que el marit i pare de la menor es trobava treballant per Europa.

Les investigacions s’han iniciat quan una dona ha acudit a la comissaria de Gandia a denunciar que temia per la seua amiga íntima i la seua filla de nou anys, ja que des de feia dos dies no sabia res d’ella, i necessitava medicació en patir una malaltia mental.

Rovira  

Aquestes podrien trobar-se per la zona de tarongers sense poder especificar la zona exacta, ja que és el que li havia comunicat el marit i pare de les desaparegudes que aqueix moment es trobava a Alemanya, segons li comunicava la seua filla en disposar d’un telèfon mòbil sense poder especificar el punt exacte, solament que es trobava entre horts i naranjales, donant com a única referència un senyal de trànsit en la qual es llegia Gandia Miramar.

Immediatament els agents van establir un intens dispositiu de cerca entorn de les localitats de Miramar, Piles i Bellreguard, tant amb cotxes i motos per les zones rurals i camins, cases abandonades i voltants, que després de cinc hores de cerca van localitzar a la mare i la seua filla quan anaven a travessar la carretera de Miramar.

La mare presentava evidents símptomes de desorientació i alteració, ja que havien estat vagant prop de 48 hores sense menjar i a penes dormir, sent traslladades i ateses a l’Hospital de Gandia, on la mare va quedar hospitalitzada i la menor després de ser explorada va ser entregada a l’amiga íntima fins al retorn del pare. Pel que sembla havien estat deambulant per les zones de Daimús, Guardamar, Miramar i Piles.

PublicitatJuega Limpio Orihuela