Mari Carmen Sánchez: “PSPV i Compromís han de donar explicacions com més prompte millor a tots els valencians”

  • La síndica de Cs qualifica de “preocupant la falta de transparència dels principals partits a la Comunitat Valenciana” fins a l’arribada de Cs.

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha declarat que “tant PSPV com Compromís han de donar explicacions com més prompte millor a tots els valencians”, en referència a les informacions publicades sobre el presumpte finançament il·legal de tots dos partits en la campanya electoral de 2007.
“Des de Cs respectem la labor de la justícia, i, si ja existeix una recerca en el jutjat, és perquè les sospites són fundades”, ha assenyalat Sánchez després de recordar “el paradoxal que resulta aquesta revelació després de les greus acusacions que, durant anys, socialistes i Bloc han abocat sobre la nefasta gestió del PP”.

La síndica ha insistit que “encara és necessari conéixer més evidències per part els jutjats”, però, de confirmar-se, “és molt preocupant la total falta de transparència amb la qual han operat els principals partits de la Comunitat Valenciana fins a l’entrada de Cs en l’arc polític”.

Per la seua banda el diputat de Cs Tony Woodward, preguntat sobre aquest tema en els passadissos de Les Corts, ha insistit que, si es confirma aquesta irregularitat, “ens trobaríem davant una nova trama il·legal que, de nou, tenyeix de corrupció la imatge de la Comunitat Valenciana, ara de la mà de l’un altre gran bloc històric del bipartidisme”.

Respecte a la possibilitat de personar-se en el cas, Woodward ha assegurat que “Cs prendrà sempre la decisió que més convinga als valencians, una vegada es coneguen i confirmen més detalls de la recerca judicial”.

Publicitat