María Carot Porcar i Raquel Gómez Flor, Reines de les Festes de Segorbe 2018

Després de la realització dels sorteigs entre les candidates, María Carot Porcar i Raquel Gómez Flor han sigut triades Reina Major i Reina Infantil de les Festes de Segorbe, respectivament.

351
Ambdues institucions treballen per al manteniment d'infraestructures educatives a través del nou Pla de millora d'espais educatius municipals 2018-2019

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Segorbe va tenir ahir com a protagonistes la il·lusió, l’emoció i l’alegria de les setze xiquetes i nou senyoretes que han assistit a l’acte d’elecció de les Reines, Dames i Corts d’Honor de les Festes 2018.

Després de la realització dels sorteigs entre les candidates, María Carot Porcar i Raquel Gómez Flor han sigut triades Reina Major i Reina Infantil de les Festes de Segorbe, respectivament.

En la Cort Major, acompanyaran a María Carot Porcar la seua Primera Dama, Beatriz Morro Villalba, la seua Segona Dama, Vera Soler Molina, i la seua Cort d’Honor, composta per Teresa Morro Lázaro, Lucía Tortajada Miguel, Mayte Carot Cases, Marta Castillo Vetla, María Martínez Herrero i Regina Silvestre López.

En la Cort Infantil, la Primera Dama serà Daniela Roca Cano, la Segona Dama, Paula Arceo Ibáñez i la Cort d’Honor estarà composta per Marta Alcarria Pedro, Claudia Calp Blasco, Laia Cardona Sierra, Irene Castillo Zafón, Paola Flor Escuder, Ariadna González Lázaro, Sofia Henares Santamaría, Emma Latorre Latorre, Celia Marco Gómez, Nayara Martínez Asensio, Érika Pérez Sánchez, Alicia Serna Redó i Natalia Vilar Martín.

El Regidor de Festes, Enrique Máñez, s’ha dirigit a totes elles a l’inici de l’acte: “Us prometem unes festes inoblidables, inesborrables, emotives, divertides, diverses, igualitàries, on capiem tots, unes festes del segle XXI per a xiquetes i senyoretes del segle XXI. Sou el futur de la nostra ciutat i a partir dels dies 25 i 26 d’agost, en el Jardí Botànic Pau, sereu les màximes representants de la nostra ciutat”, ha afirmat.

L’alcalde, Rafael Magdalena, ha ressaltat que “és un motiu d’alegria que aquest acte està replet, és senyal que tot el poble vivim amb il·lusió aquest moment”. A les Corts i els seus familiars els ha dedicat unes paraules de suport i agraïment, “tindreu la responsabilitat de representar a Segorbe i, acompanyades pels vostres éssers estimats, est serà un any inoblidable. Moltíssimes gràcies a les famílies per tot el vostre esforç i la vostra il·lusió, passareu un any igual de meravellós que les vostres filles”.

Durant l’acte, les actuals Reines de les Festes, Ángela Mínguez Gómez i Alba Lereu Mazón, han donat les seues felicitacions i consells a les futures representants: “Gaudiu moltíssim enguany. Sentireu la calor de tots els segorbinos. Serà un dels millors de la vostra vida, amb moments que mai oblidareu”, ha assegurat la Reina Major.

La futura Reina Major 2018, María Carot, molt emocionada, ha agraït tant a Segorbe, com a la seua Cort, i especialment a la seua família, l’oportunitat de representar a la ciutat. “Espere que enguany ho puguem gaudir al màxim, tota la Cort”. A més, ha destacat la passió de la seua família per les festes de la localitat: “La meua tia va ser Reina, avui fa 30 anys que ho va anar la meua mare i espere que prompte ho siga la meua germana”.

També Raquel Gómez, futura Reina Infantil, ha tingut paraules d’agraïment, i ha expressat que el seu somni “s’ha fet realitat”.