María José Salvador serà la vicepresidenta de les Corts i no seguirà en el Consell

El càrrec que ocuparà Salvador el va ocupar en la passada legislatura l'alcaldessa socialista de Quart de Poblet, Carmen Martínez

El president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig, ha agraït este matí davant l’executiva del partit la labor exercida per María José Salvador en la Conselleria d’Habitatge i Obres Públiques. Per a esta legislatura, la diputada de Castelló deixarà eixe càrrec per a ser la vicepresidenta de les Corts, la qual cosa suposarà la segona baixa confirmada per al nou Consell, després del autodescarte de Manuel Alcaraz, actual conseller de Transparència en funcions.

El càrrec de Vicepresidenta Primera de les Corts al qual optarà Salvador, el va ocupar en la passada legislatura l’alcaldessa socialista de Quart de Poblet, Carmen Martínez, que ara serà portaveu adjunta al costat d’Alfred Boix i Sabina Escrig. Este dijous, dia que es constitueixen les Corts, María José Salvador cessarà com a consellera en funcions i les seues competències i les assumirà Ximo Puig.

 

 

ValenciàEspañol