María Oliver retorna com a assessora de Dalmau

Oliver va dimitir com a assessora d'Assumptes Generals de la Vicepresidència segona per a dedicar-se a la defensa de la seua innocència pel conveni subscrit per a realitzar el mapa escolar de València.

PublicitatAVL

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este dijous el nomenament de María Oliver (Unides Podem) com a assessora del vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, després de l’arxivament de la causa per la qual va ser processada per un conveni subscrit quan era regidora de València en Comú en l’Ajuntament de València.

Oliver va dimitir el passat mes de novembre com a assessora d’Assumptes Generals de la Vicepresidència segona per a dedicar-se a la defensa de la seua innocència davant una denúncia del PP pel conveni subscrit per a realitzar el mapa escolar de València.

PublicitatRovira  

El jutjat va decretar el sobreseïment provisional i arxivament de la causa en la qual figurava com a processada l’exregidora i exresponsable d’Educació després que cap de les acusacions (Fiscalia i PP) presentara escrit de qualificació contra ella en relació amb el conveni subscrit entre l’administració local i la Universitat de València (UV) per a estudiar el sistema educatiu.

Dalmau, també d’Unides Podem, va expressar la seua satisfacció a través d’un comunicat en el qual va destacar que “sempre” ha cregut en la innocència de Maria Oliver. “Ara és també motiu d’alegria pel que aporta la seua vàlua professional a l’equip”, va manifestar.

Per la seua banda, Oliver va agrair a Dalmau el seu suport i va manifestar que continuarà la tasca tècnica que va començar al setembre en la Secretaria Autonòmica d’Habitatge i Funció Social. Va mostrar el seu “compromís amb la construcció d’una societat més justa i igualitària”, cosa que “requereix una implicació bé siga directament en política, fent treball tècnic o bé com a activista”.

Publicitat