20.5 C
Valencia

Maria Torres: “Jo crec que tindre una néta ‘Na Violant’ als meus ‘aüelos’ els fa rejovenir. Estic molt emocionada!”

- Publicitat -AVL

Confessa que este dijous, en l’última prova del vestit, estava tremolant de nervis. “Les modistes em van dir: Maria, calmat que hauras de prendre’t una valeriana!” -explica rient Maria Torres, Na Violant d’Hongria 2020, que este dissabte 8 de febrer viurà un dels moments més màgics del seu regnat.

Amb un envejable currículum fester i una familia volcada en les tradicions i el respecte per la pervivència de les Festes de Castelló, Maria Torres, lluix un perpetu somriure i una emoció vital sense límits que contagia a qui la coneix. Ens explica, en una entrevista a Actualitat Valenciana, com es troba en les hores prèvies a la seua Proclamació i desvetlla l’apretada agenda del que proment ser “un dels dies més emocionants”.

“La veritat és que no sé qui està més nerviosa si ma mare, la meua germana o jo i el meu pare és el que tracta de tranquil·litzar-nos” -comenta feliç-. Encara que des de ben menuda ha estat vinculada al món de la festa, en la Gaiata 2, Fadrell i en les Corts d’honor de Reina Infantil i Major, reconeix que esta vegada “és distint”.

María i les Dones de Companya a l’assaig del divendres

Amb el cor emocionat però els peus a terra, esta jove de vint-i-dos anys, emotiva, entusiasta i amant de tot allò que sona a Castelló, explica que un dels tresors més grans, és “la sort de tindre unes Dones de Companya que som totes una!”. Jo el que més ganes tenia era de conéixer-les i la realitat és que més bé no ens podem dur!” -conta amb veu de felicitat- “Este divendres, després de l’assaig anirem totes juntes a sopar amb les mares!, però perquè volem nosaltres…! -aclareix Maria- “… Perquè estem totes igual de nervioses i volem comentar-ho tot i a més ho passem molt bé, ens agrada estar juntes!!! -riu- “I això és molt important perquè tot passa i al final amb el que et quedes és amb això, amb les persones que has conegut! Jo seguix reunint-me no només en les que vam ser Dames de la Ciutat ara de majors, sinó també ens veiem en les que vam eixir de menudes!. Això no s’oblida!” -conclou-

Berta, Noelia, Alicia, Andrea, Carmen, Sofia i María

Pel que fa a la intensa agenda d’este dissabte, Maria explica que a les 12 del migdia té perruqueria, “… a les 2 vindran a casa a maquillar-me, a les 15:30 a vestir-me, perquè a les 16:00 ha de vindre el fotògraf i a les 16:30 arribaran les meves Dones de companya, que és el moment que totes estem esperant perquè és la primera vegada que ens veurem amb els vestits i descobrirem el secret de com son!” -relata emocionada-

-I de dinar? te’n recordaràs? Sí, sí segur que si perquè ‘m’aüela’ ja s’encarregarà que dine!”. Maria ens obri encara més el seu cor i confessa que una de les coses, per ella més importants del que implica este honor era que pogueren veure-ho els seus. Jo volia que, ja que encara tinc a tots els ‘aüelos’, que ells també pogueren veure’m. I jo crec que amb tota la il·lusió que tenen els veig rejovenir!”

“EL SECRET MILLOR GUARDAT…”

Respecte al ‘secret millor guardat’, el vestit que lluirà Na Violant i les seues Dones de Companya, Maria assegura, amb espontaneïtat però convicció, que ha confiat plenament amb les seues modistes i que a més li han deixat fer “un muntó de canvis” des que el van dissenyar. Tinc una confiança en elles que és increïble! Fina i Trini, del taller de costura Llath, són les que m’han fet sempre els vestits de festa! A més, si jo veia una cosa que m’agradava més, ho posàvem!”

La mateixa confiança que, per cert, també ha tingut amb la seua perruquera “ens vam entendre de seguida, jo havia vist pentinats d’ella, d’època i ja sabia més o menys el que m’agradava i a la primera prova em va encertar el pentinat!”

Pel que fa a la seguretat i els nervis del moment de lluir en públic tot el conjunt artesanal amb la majestuositat que pertoca a una Reina, Maria assegura que de moment “totes les vegades que me l’he provat, no em pesa!…i a més les modistes tenen molts trucs que no m’imaginava!” -comenta amb complicitat-

Amb tot, caldrà esperar a este dissabte perquè es faça públic el secret del vestit de Na Violant d’Hongria 2020, Maria Torres Claramonte i les seues Dones de Companya

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià