Un detingut per cultivar més de 560 plantes de marihuana a Almassora

S'han confiscat 562 plantes de gran grandària i completament estructurades per al seu creixement.

Publicitat

La Guàrdia Civil ha detingut a un home veí d’Almassora, com a suposat autor d’un delicte de contra la salut pública (cultiu).

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar el dia 11 del present mes després d’una sèrie de diverses queixes veïnals a causa de la forta olor característica de la marihuana que emanava d’un barri de la població d’Almassora.

PublicitatRovira  

Els agents van realitzar un dispositiu podent localitzar que la forta olor procedia de l’interior d’una casa situada en un grup d’habitatges. La Guàrdia Civil després de realitzar diversa vigilàncies va procedir a identificar a l’únic habitant de l’habitatge, procedint a la seua detenció.

Posteriorment es va realitzar un registre domiciliari degudament autoritzat, trobant en el seu interior una macro-plantació, dividida en treshabitacions situades en la part superior de l’habitatge, les quals estaven completament estructurades, amb tubs de ventilació, aires condicionats i focus de calor, així com un dispositiu que cap a la funció de minimitzar la intensa olor de les plantes.

Es van intervindre 562 plantes en avançat estat de creixement, completament preparades per a la seua venda. L’actuació ha sigut efectuada per efectius de la Guàrdia Civil d’Almassora.

PublicitatJuega Limpio Orihuela