Desmantellades dues plantacions de marihuana a Almoines i Xeraco

En els dos registres es van intervenir més de 46 quilos de marihuana, 380 euros, a més de 20 focus, 3 aires condicionats, dos filtres de carboni i un extractor.

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dues plantacions de cultiu accelerat de marihuana en les localitats d’Almoines i Xeraco -València- i detingut als responsables de les mateixes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En els dos registres s’han intervingut més de 46 quilos de marihuana, 380 euros, 20 focus, tres aires condicionats, dos filtres de carboni i un extractor.

Les recerques es van iniciar a la fi del passat mes en tenir coneixement els agents de la possible existència de dos cultius de marihuana en habitatges de les localitats d’Almoines i Xeraco.

Durant les recerques els policies van localitzar ambdues habitatges, en les quals es percebia una forta olor des del carrer i en una d’elles es podia visualitzar les plantes de grans dimensions sobreeixint pel terrat.

Els policies a més de les plantes de marihuana, quasi 15 quilos en un domicili i més de 31 quilos en l’altre, també van intervenir 20 focus, tres aires condicionats, dos filtres de carboni, un extractor i 380 euros.

Finalment van ser detinguts dos homes de 47 i 51 anys d’origen espanyol com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, després de prendre’ls declaració han sigut posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan para açò anaren requerits.

CatalàEspañol