Detingut un home i investigat un altre per cultivar més de 600 plantes de marihuana a Segorbe

S'han confiscat dos armes d'aire comprimit, una d'elles modificada en les seues característiques donant una aparença d'un calibre superior.

Dos hivernacles de cultiu de marihuana han sigut desmantellats per la Guàrdia Civil en la localitat de Segorbe. La Guàrdia Civil de Segorbe va iniciar una operació que va tindre els seus començaments el mes d’agost, quan els agents van detectar una finca d’ús agrari de més de 10.000 m² que albergava en el seu interior dos hivernacles de 500 m2 cadascun proveïts d’encerclaments per a ocultar la plantació, però que inevitablement emanaven una forta olor característica a marihuana als voltants.

A l’interior de la parcel·la, a més, es van trobar tres depòsits de líquid per a reg d’aproximadament 1000 litres de capacitat amb mànegues connectades per a afavorir el reg i diversos gossos de raça potencialment perillosa.

Els guàrdies civils van detectar l’existència de cinc sales de floració, diferents llocs d’assecament i una zona de processament de les plantes collides, trobant una bàscula i una caixa amb cabdells preparats per al seu consum.

La minuciosa investigació va donar els seus fruits durant el matí del passat dijous 1 d’octubre, quan la Guàrdia Civil de Segorbe juntament amb el suport de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC), van aconseguir desmantellar este punt de cultiu de droga.

En total s’han confiscat 636 plantes de cànnabis, 3 kg de cabdells disposats per al seu consum i dos armes d’aire comprimit, una d’elles modificada en les seues característiques, donant l’aparença de ser d’un calibre superior, així com divers material de cultiu, i s’ha detingut a un home i investigat a un altre com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública per la suposada participació en les labors de cura i manteniment.

Una vegada més, la Guàrdia Civil continua treballant en la lluita per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província.

CatalanSpanish