Marina rep la seua banda de Fallera Major de València

El seu cosí i la seua Fallera Major Infantil i president de la falla Barri de Sant Josep han sigut els seus patges

Després d’una nit plena d’emocions, arriba un dels moments més esperats per a la Fallera Major de València, Marina Civera. Marina acaba de pujar a l’escenari de la sala Iturbi envoltada d’una gran quantitat d’aplaudiments per part de tots els assistents que l’han acompanyada en el dia de la seua exaltació.

En tot moment, Marina ha saludat amb un somriure a tots els assistents acompanyada de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, per rebre la màxima insignia que l’acreditarà com a Fallera Major de València.

Ribó ha sigut l’encarregat d’imposar-li la banda al temps que el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, li ha imposat la Joia.

Marina ha pogut vore mentre rebia el distintiu als seus familiars i amics i amigues del seu sector que es trobaven a les primeres files atents a cada moviment de la màxima representant.

Els patges, que han acompanyat a Pere Fuset a l’escenari han sigut el seu cosí-germà Robert Picazo, qui ja li va traure la seua banda de Fallera Major de la seua comissió, i la seua Fallera Major Infantil i president de la seua comissió Barri de Sant Josep, Cristina Luján i Javier Giner.

Fotografia: Armando Romero

Publicitat