jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marina Redó (Gaiata 1): “Em vaig sentir molt especial el dia que van preparar la presentació per a mi”

Marina Redó es una xica de 21 anys, estudiant de dret i castellonera de soca, com bé mereix la Gaiata 1 Brancal de la Ciutat, tot i que va començar la seua peregrinació magdalenera amb 10 anys a la Gaiata 18.

– Com vas decidir ser madrina de Brancal de la Ciutat?
Van cridar-me i m’ho van preguntar, la veritat es que no ho vaig pensar molt, des del moment en que m’ho van suggerir ja vaig dir que sí.

– D’on ve la teua passió per les festes de Castelló?
Des de menuda he participat activament en les festes, m’he vestit per a l’ofrena d’ençà que tenia un any. Mon pare forma part de la colla del rei barbut que fa molt per les festes de la Magdalena y a tota la meua família els ha agradat des de sempre el món de la festa.

– Com vas viure el dia de la teua presentació?
Va ser un dia inoblidable, em vaig sentir molt especial de veure que tota la gent havia preparat aquell dia per a Lucia i per a mi, de veure a tots allí per a compartir en mi el meu dia.

– Que és el que més i menys t’agrada del món de la festa?
El que més m’agrada és vestir-me de castellonera i el que menys probablement siga el fred que fa en Magdalena.

– Consideres que ser madrina és una responsabilitat difícil? De vegades se’t fa costera amunt?
No considere que siga molta responsabilitat, només necessites tindre ganes de divertir-te.

– Com et recolzen la teua família i el president en la teua tasca?
La veritat és que estic molt contenta perquè m’ajuden molt i viuen en il·lusió aquest any.

– Com vius la teua relació amb les teues dames? I amb la resta de madrines?
Tinc moltíssima sort que m’hagen tocat unes dames com les que tinc, a banda del fet que són 10 cada una d’elles és increïble. Segur que passem una Magdalena insuperable. Les madrines són totes genials, totes ens emportem molt be i ens relacionem entre totes, anem a sopar juntes, eixim de festa totes … Són sense dubte les millors!!

– Que penses del que passarà després del Magdalena Vítol? Faràs un pas endavant?
Encara no he parat a pensar en el Vítol, em fica trista pensar que s’acabe tot. Ja quan arribe el moment ho viuré.

Últimas noticias

Contenido relacionado