Desmantellat un punt negre de drogues en Marítim i deté al seu responsable

L'ara arrestat estava denunciat per amenaces i agressió sexual a la seua parella

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 31 anys, d’origen hondureny, com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual, amenaces i tràfic de drogues. Els policies ho van arrestar quan eixia del domicili en el qual realitzava la venda a el sovintege de diverses substàncies estupefaents, a més estava denunciat per la seua parella després agredir-la sexualment i amenaçar-la de mort.

Els agents han intervingut pastilles d’èxtasis, haixix, cristall, speed, una bàscula de precisió i útils per a la preparació de dosi.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van descobrir un punt de venda a el sovintege en el districte del Marítim així com el responsable d’aquest, un home, estaria venent diverses substàncies estupefaents des del seu domicili.

Els policies en realitzar les gestions oportunes i van esbrinar la identitat del sospitós, van comprovar que aquest mateix dia havia sigut denunciat per la seua parella per amenaces i una presumpta agressió sexual.

Els agents van establir un dispositiu de cerca i detenció del sospitós que va ser localitzat en els voltants del seu domicili. Els policies després de realitzar diverses comprovacions ho van detindre com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual, amenaces i tràfic de drogues.

Es van confiscar 96 pastilles de, pel que sembla, èxtasis, 21 grams de, pel que sembla, speed, 7 grams de, pel que sembla, cristall entre altres substàncies, una bàscula de precisió i 405 euros en efectiu.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat