miércoles, 12 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Marketplace, el nou espai de compravenda de Facebbok

Facebook ha fet oficial el llançament de Marketplace, el seu nou espai destinat a la compravenda de productes de segona mà entre particulars. La xarxa social assegura que aquesta nova eina “ocuparà un lloc important en la plataforma i que potenciarà la connexió entre persones de diferents comunitats”.

En els últims anys, la plataforma ja s’havia convertit per a molts en un lloc en el qual comprar i vendre productes. Mitjançant grups de Facebook destinats específicament a aquesta activitat, les persones es posaven en contacte entre elles per comercialitzar els seus articles. La xarxa social assegura que la comunitat d’usuaris d’aquestes pàgines ha crescut tant que ja són més de 450 milions al mes, “des de persones d’un mateix veïnat fins a col·leccionistes repartits per tot el món”.

Ara, la xarxa social ha detectat una oportunitat de negoci en aquesta activitat i ha decidit instal·lar Marketplace. Un servei que, afirma, “facilita la connexió entre persones que volen comprar i vendre productes”. Marketplace es presenta com “la destinació ideal per trobar els articles que desitges i desfer-te d’aquells que ja no utilitzes”.

Amb esta incorporació, Facebook abasta un nou nínxol de mercat i passa a competir amb empreses dedicades a la compravenda de productes entre particulars, com Wallapop i eBay.

La xarxa social comença per introduir Marketplace en l’aplicació mòbil de iOS i Android, als Estats Units, Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda. Encara no han confirmat quan estarà disponible en la resta de països i en l’aplicació de la web.

Últimas noticias

Contenido relacionado