José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

El president de la Diputació de Castelló confia que la declaració de l’Estat d’Alarma durant els pròxims 15 dies, amb la possibilitat de prorrogar-lo fins a maig de 2021, compte amb el suport de tots els grups polítics en les Corts Generals, “perquè és necessari que entre tots siguem capaços de frenar l’expansió de la Covid-19 i mantenir l’activitat econòmica del país”.

Encara que la Comunitat Valenciana, i la província de Castelló, continuen sent de les de menor incidència, José Martí creu necessari “reforçar les mesures per a evitar mals majors tant en l’àmbit humà com econòmic”.

En este sentit, mostra el total suport de la institució provincial, tant a l’Estat d’Alarma previst pel Govern com al Toc de Queda anunciat ahir per la Generalitat, “perquè estem en un moment crucial i, encara que són mesures dures, són sens dubte necessàries i cal seguir-les amb disciplina”.

José Martí agraeix en este sentit “l’esforç de tots els ciutadans, que s’han comportat de manera exemplar, conscients segur que si s’adopten passos d’esta envergadura és perquè hem de reforçar la protecció de la salut i buscar l’equilibre per a mantenir l’activitat econòmica del país”.

CatalanSpanish