domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

En marxa la III edició dels concursos d’Instagram de Falles i Setmana Santa d’Alzira

Participar és tan senzill com ser usuari de l’aplicació de mòbil Instagram. @ajuntalzira és el compte que cal utilitzar per a poder pujar les fotografies i optar a un dels tres premis de cada concurs de Falles i Setmana Santa.

Les instantànies del concurs de Falles poden pujar-se des del 4 fins al 20 de març, ambdós dies inclosos, amb l’etiqueta #alziraenfalles17

Pel que fa al concurs de Setmana Santa, les fotos es podran pujar des del 7 fins al 16 d’abril, ambdós dies inclosos, i amb l’etiqueta #setmanasantaalzira17

Cada persona participant podrà presentar totes les fotografies que desitge, dins de les dates establides per a estos concursos i sempre que complisquen la temàtica.

S’atorgaran sis premis. Primer, segon i tercer en cada un dels concursos. Un primer premi valorat en 150 euros; 100 per al segon; i un tercer premi amb 50 euros, tots ells per mitjà d’una Targeta de Compra Alzira, amb la col·laboració de l’Associació Empresarial de la nostra ciutat.

Les fotos guanyadores seran triades per les persones designades com a jurat que hauran de seleccionar un màxim de vint fotografies per concurs, entre les quals s’haurà d’elegir les tres guanyadores, tant del concurs de Falles com del de Setmana Santa.

Últimas noticias

Contenido relacionado