28.3 C
Valencia

Marzà diu que no té “aspiracions individuals” de liderar el Bloc però que es posarà “on calga”

Assegura que "en cap cas" apunta a una "ruptura" de Compromís i aposta per "un enfortiment" dialogat i conjunt de la coalició.

- Publicitat -AVL

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assegurat que no té “aspiracions individuals” de liderar el Bloc –formació a la qual pertany i que forma part de la coalició Compromís– però que es posarà “on calga” si s’ho demanen els seus companys per a “posar al servei” de la ciutadania “una força transformadora d’esquerres”.

Així ho ha asseverat Marzà en l’esmorzar informatiu del Forum Europa-Tribuna Mediterrània en ser qüestionat per si es veu, a mitjà termini, cap a l’any 2023, liderant el Bloc.

Sobre este tema, Marzà ha dit que, “individualment”, no li “importa res ser més o menys”. “Porte anys picant pedra i em posaré a agranar, on calga”, ha dit de manera gràfica.

Ha incidit que, si és precís, es posarà “on calga en aquest projecte”, al mateix temps que ha subratllat que “el que és necessari és tindre una força transformadora d’esquerres”. “I si els companys volen ho faça, ho pensaré i faré tot el possible” per a arribar a pactes i dialogar amb col·legues d’altres partits “que també treballen per açò”.

A Marzà també se li ha preguntat per una entrevista a Valencia Plaza en la qual assegurava que el Bloc “necessita avançar i evolucionar, ho faça o no Compromís”. Quan se li ha inquirit per si això apunta a una “ruptura” en la coalició, el conseller ha contestat: “En cap cas, el que vull és un enfortiment de Compromís dialogat i conjuntament perquè siga un instrument de l’esquerra al servei del poble valencià”.

“AMPLIAR EL RADI D’ACCIÓ”

Ha defès que “el partit és un instrument, es cride com es cride” i s’ha mostrat partidari “d’ampliar el radi d’acció” de Compromís.

“Hi ha suficient ciutadania perquè més gent milite en Compromís” i per a açò ha advocat per llançar propostes, aconseguir acords de forma conjunta i “decisions de manera clara i ordenada per a enfortir-lo”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià