Marzà: “Partim de fonaments sòlids i tenim persones que són un vertader motor per a fer d’aquesta terra un model de cohesió social”

El conseller ha pres possessió del seu càrrec al Palau de la Generalitat i a les 19.00 hores s'ha dut a terme el traspàs de carteres a la seu de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

El saló d’actes de la Conselleria ha acollit l’acte de traspàs de competències del conseller Vicent Marzà després que prenguera possessió del seu càrrec al capdavant dels àmbits d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat per a la X legislatura autonòmica.

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha sigut qui ha dut a terme l’acte d’entrega de les carteres d’Educació, Cultura i Esport a Vicent Marzà, en què han estat acompanyats pel conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, i representants del món educatiu, cultural i esportiu valencians.

El responsable de les àrees d’Educació, Cultura i Esport ha destacat que “és un honor continuar al capdavant d’aquesta Conselleria. Necessitàvem quatre anys més per tal de consolidar el canvi de model educatiu i cultural que vam iniciar en 2015. La primera legislatura del Botànic ha servit per a redreçar un país desfet per la corrupció i el despotisme; i la segona, ha de servir per a convertir les nostres comarques en llocs més pròspers, més cultes, més solidaris i més lliures”, i ha afegit que “la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té la clau per a aconseguir-ho”.

El conseller Vicent Marzà ha destacat que “no comencem de zero, hem construït fonaments sòlids. Ara cal acabar l’edifici i, sobretot, tenim persones que són un vertader motor de cohesió social: mestres, professorat, famílies, personal funcionari, entitats i col·lectius culturals i esportius, per a assolir els nous reptes de manera conjunta i continuar treballant entre totes i tots perquè aquesta terra siga un referent en igualtat d’oportunitats”.

ValenciàEspañol