Más País celebrarà a València el seu acte central de campanya el dissabte 2 de novembre

Malgrat la modèstia pressupostària, han recaptat fins a 150.000 euros en microcrèdits.

Más País, el partit liderat per Íñigo Errejón, ha presentat este dimarts el lema per a la campanya de les generals del 10 de novembre, ‘Desbloquejar, avançar, Más País’, i el calendari d’actes, amb el central a València el dissabte 2 de novembre.

La campanya del candidat serà nacional i posarà l’accent principalment en regions com l’andalusa, on faran el primer gran acte de campanya amb la pegada de cartells a Sevilla. També tindrà un gran pes específic el Mediterrani, on Más País concorre en les tres províncies valencianes, Barcelona i Múrcia.

Rovira  

Malgrat la modèstia pressupostària, han recaptat fins a 150.000 euros en microcrèdits, la formació celebrarà un nombre important d’actes, el central serà a València el dia 2 de novembre, i tancarà amb un míting en el qual participarà l’exalcaldessa madrilenya Manuela Carmena el dia 8 en la capital.

Segons el calendari, esta setmana Errejón visitarà Gijón, la Corunya i Bilbao. La setmana pròxima anirà a Tenerife, Las Palmas, Alacant, Madrid, Sevilla, Balears i Barcelona. I a partir del 4 de novembre, en la recta final cap a les urnes, anirà a Saragossa, Granada, Sevilla, Jerez i Madrid.

La cap de campanya del partit, Rita Maestre, ha assenyalat que és el moment de la política útil i que concorren amb l’objectiu d’aconseguir el desbloqueig polític del país per a avançar cap a un Govern progressista.

“Ens presentem per a desbloquejar i per a avançar, per açò el lema és aquest. Desbloquejar una situació absurda que ens fa tindre els pressupostos de Montoro, desbloquejar un país sumit en campanya permanent des de fa molts anys”, ha assenyalat Maestre.

PublicitatJuega Limpio Orihuela