8.6 C
Valencia

Mascarell retorna a l’Edat Mitjana del 15 al 17 de novembre

Es presenta una nova programació protagonitzada per la recreació i escenografia històrica.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Mascarell torna els dies del 15 al 17 de novembre a l’època medieval amb més de 90 espectacles, activitats, productes artesanals i exhibicions que faran que este recinte totalment emmurallat es convertisca en un gran atractiu per als milers de visitants que recorren els seus carrers en els dies de celebració de la seua Fira Medieval.

Precisament en esta tretzena edició Mascarell presentarà una imatge nova amb la pavimentació dels seus carrers totalment renovada, “enguany volem aprofitar la nova imatge de Mascarell per a introduir novetats en la programació de la fira. De fet, la decoració i l’ambientació serà diferent i en consonància als carrers actuals, a més la recreació històrica tindrà molt de protagonisme, ja que els guions estan avalats per historiadors i cronistes de manera que participarem en espectacles lúdics, culturals i històrics perquè els espectadors coneguen la història de Mascarell i els voltants”, explica el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

Més novetats que s’han presentat avui amb la presència de la Reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo, i les dames de la seua Cort d’Honor, Cristina Cuesta i Zaila Ferrer, i de representants de l’empresa organitzadora Culthisme, són la recreació de nous espais escènics del segle XIII a peu de carrer amb la potenciació d’infraestructures com les carpes o cavallerisses, i la introducció de dos nous espectacles eqüestres; hi haurà canvi d’ubicació del campament de soldats, “a més s’hi instal·larà una grada perquè es puga veure el torneig medieval asseguts, es potenciarà l’equip de so i de llums i una altra de les novetats és la participació de l’associació de recreació històrica que ens permetrà disposar de la presència de templers, danses medievals, música amb temàtica medieval o associacions de tambors i bombos, entre d’altres.

En definitiva, hi haurà un format totalment diferent del d’edicions anteriors que farà que la fira continue creixent i sent referent del sector de la recreació històrica a escala nacional”, comenta el gerent de Culthisme, Vicente Herrera.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,317FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià