21.7 C
Valencia

El sobrant de màscares repartides en els transports s’entregaran a Creu Roja i Càritas

Les forces de seguretat amb “xicotets excedents” es quedaran amb el sobrant per a la seua autoprotecció.

- Publicitat -AVL

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana ha acordat entregar el sobrant del repartiment de màscares a Creu Roja i Càritas per a la seua posterior distribució entre els col·lectius més vulnerables.

Esta és la indicació que ha traslladat la delegada del Govern, Gloria Calero, per al sobrant de màscares, més de 250.000, després de finalitzar el repartiment en els principals nodes de transport de la Comunitat Valenciana.

Paral·lelament, les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Policies Locals “amb xicotets excedents” després dels dos dies de repartiment en els principals nodes de transport de la Comunitat Valenciana, es quedaran amb el sobrant per a la seua autoprotecció, segons ha indicat Calero.

La distribució de màscares en 467 nodes de transport de la Comunitat Valenciana, “s’ha desenvolupat amb total normalitat, sense aglomeracions perquè la ciutadania ha sigut responsable i conscient que seguim en confinament i paral·lelament, per la gran labor desenvolupada pels 4.500 efectius de les forces de seguretat i voluntaris de Protecció Civil que han participat en esta distribució”, ha assegurat la delegada.

Gloria Calero ha recordat que este primer repartiment ha estat destinat a “aquelles persones que s’havien d’incorporar al seu treball i que no tenien més remei que utilitzar el transport públic en el qual podria no mantindre’s el distanciament social necessari per a evitar contagis”.

Una vegada finalitzada esta iniciativa, i amb el material sobrant, la Delegació del Govern ha acordat “el seu lliurament a Creu Roja i Càritas perquè continuen amb la seua encomiable labor en favor dels col·lectius més desfavorits per esta pandèmia”.

D’esta manera, segons ha dit Calero, “es culmina la distribució de les 1.118.000 màscares que el Govern ha destinat a la Comunitat Valenciana per a conscienciar als treballadors de mesures d’autoprotecció on no es pot mantindre el distanciament social”. Amb tot, Calero ha recordat que “el confinament i la distància interpersonal, la rentada de mans i la higiene privada i pública continuen sent els elements essencials per a lluitar contra la pandèmia”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià