25.1 C
Valencia

Navarro encarrega una primera compra de 3.300 mascaretes per a la Vilavella

La compra d'este material per prop de 8.000 € té com a objectiu protegir a la població, especialment als col·lectius més necessitats.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de la Vilavella ha encarregat la compra de 3.300 màscares amb la condició de garantir la protecció de tota la seua població. L’adquisició d’este material s’ha realitzat a través de la iniciativa creada per la Diputació de Castelló, que arribaran en el termini d’1 mes i costaran prop de 8.000 € del pressupost municipal. Amb esta adquisició, l’equip de govern reafirma el seu compromís de vetlar per la salut de tots els habitants de la localitat, especialment d’aquells col·lectius més vulnerables, per a evitar la propagació del coronavirus entre aquells que viuen amb nosaltres.

L’alcaldessa de la Vilavella Mari Carmen Navarro ha assenyalat que “hem d’estar preparats per a quan comence la desescalada del confinament i cap veí quede exposat a un rebrot” i no descarta sol·licitar més màscares en cas que la situació s’allargue i fora necessari per a evitar més contagis en la localitat.

Navarro: “No és admissible que els diners de les màscares haja d’eixir de la butxaca dels vilavellers”

En el dia d’ahir reunit l’equip de govern de la Vilavella van sol·licitar al president de la Diputació José Martí adherir-se a esta compra centralitzada. No obstant això, des de l’Ajuntament de la Vilavella lamenten que malgrat que la Diputació de Castelló tinga superàvit siguen els veïns de la Vilavella els qui paguen de la seua butxaca les màscares.
Navarro també s’ha mostrat molt crítica sobre este tema amb la gestió de la crisi en l’àmbit autonòmic i nacional: “no sols tenim encara la informació per municipis que sol·licitem a la Generalitat Valenciana i que va prometre el president Ximo Puig, sinó que a més hem de ser nosaltres els que, no tenint competències, prenguem la iniciativa de comprar les màscares”.
Des de l’Ajuntament es recorda una vegada més confiar sempre en fonts oficials i evitar el sensacionalisme de les faules interessades, el consistori recorda que mantenen habilitats els canals de Whatsapp i Telegram perquè tots els veïns tinguen sempre la informació a mà.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El coronavirus repunta en Alzira amb 3 brots i 17 casos en un dia

Alzira suma els 17 casos de coronavirus de hui als 40 que tenia fins ahir.

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat

El nombre de donants de medul·la òssia s’incrementa en més d’un 22% este any

S'ha optimitzat el registre, millorant el tipus de donants, ampliant l'estudi del perfil genètic i implantant la tecnologia més avançada
- Advertisement -

: Valencià