Gabarda: “parlant d’urbanisme hi ha masclisme i els rols dels Simpson en Castelló”

L’edil de Cs, Cristina Gabarda, demana a Blancal, “una disculpa a les dones”.

L’edil de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha recriminat a la vicealcaldessa i responsable d’Igualtat, Ali Brancal, que “haja abanderat els tòpics més masclistes i rancis per a defensar l’aposta del bipartit per un urbanisme suposadament igualitari”.
“La vicealcaldessa va dir textualment en mitjans de comunicació, que si pensem en la ciutat incloent a les dones, cal incloure en les decisions sobre aspectes com a llocs per a cotxets infantils o carrets de la compra”, ha reproduït l’edil.
“Des de Ciutadans no volem una ciutat que permeta que les dones puguen portar còmodament els seus carrets de bebé i carros de la compra, sinó una ciutat on la cura de la família o les tasques de la llar no siguen pròpies en exclusiva del gènere femení”, ha destacat Gabarda.
En aquest sentit, la regidora ha lamentat que “la vicealcaldessa critica el masclisme i els rols en els Simpson, però els reprodueix parlant d’urbanisme” i ha conclòs demanant a Brancal que “es disculpe per les ofensives declaracions cap a les dones, que fa dècades que intenten trencar els rols i tòpics masclistes i ara han de trobar-se amb una regidora d’Igualtat que els reprodueix”.

CatalanSpanish