Massalfassar no sabrà qui governarà fins a l’acte d’investidura

Carles Fontestat, alcalde en funcions, de Demòcrates Valencians té el vot decisiu a les seues mans

Després de conéixer els resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig a Massalfassar, Carles Fontestad, de Demòcrates Valencians i alcalde en funcions, va descobrir que hi havia un vot nul en la Taula, va decidir recórrer-ho, i després de diferents processos, la Junta Electoral Central li ha donat la raó, el que ha fet que hi aconseguira un escó, que hi ha tingut com a repercussió aconseguir un regidor.

Este regidor l’ha perdut el PSOE, aleshores el resultat hi ha quedat amb un empat amb 5 regidors, a l’hora de fer cap pacte, ja que Compromís té quatre regidors, Ciudadanos 3, PP 2 i 1 PSOE i Demòcrates Valencians.

Rovira  

Ara el desempat està en mans de Carles Fontestad, qui ha explicat que “tinc força per poder canviar el govern”, però “no sé si em votaré a mi mateix o m’abstindré”.
El regidor de Demòcrates Valencians, tan sols té clar que “no vull un govern de Ciudadanos”.

Cal recordar, que Carles Fontestad va guanyar les eleccions del municipi fa quatre anys amb Compromís i que aquest hi havia decidit deixar la formació.

A més, l’alcalde en funcions hi ha aclarit que cap força política s’hi han posat en contacte amb ell per a demanar-li res.

També hi ha sigut contundent, que no està convençut de tornar a ser alcalde, ja que “he portat quatre anys molt complicats i no tinc gens de pressa en prendre una decisió”.

A més, hi ha explicat que en quatre anys “hi ha molt de temps per a conéixer a les cinc persones noves, que formaran part del Ple, un de Compromís, un del PP i tres de Ciudadanos”.

Per a finalitzar, l’únic que està clar és que en cas d’empat en segona volta eixirà la llista més votada, és a dir, Compromís.

PublicitatJuega Limpio Orihuela