Troben sense vida a la dona de 79 anys desapareguda el diumenge a Massanassa

El cos estava situat entre dos tarongers, de manera que no era visible des de l'helicòpter que va participar en dita operativa, han informat les mateixes fonts

Bombers de Consorci Provincial de València arriben al lloc on es va trobar el cos de l'anciana. EFE/Consorci Provincial de Bombers
Publicitat

La dona de 79 anys, veïna de Massanassa, que va ser donada per desapareguda diumenge passat ha sigut trobada sense vida al voltant de les 12.30 hores de hui en una zona de cultius.

Segons han informat EFE fonts del dispositiu de cerca, el cos l’ha trobat un agricultor en un camp de tarongers, a tot just un quilòmetre de l’ermita de Santa Ana d’Albal, on s’havia establit el centre de l’operatiu de cerca.

PublicitatRovira  

El cos estava situat entre dos tarongers, de manera que no era visible des de l’helicòpter que va participar en dita operativa, han informat les mateixes fonts.

Segons la informació que havia sigut facilitada per la família, l’última vegada que es va veure a aquesta dona, que estava malalta d’Alzheimer, va ser al migdia del passat diumenge en el cementeri de la localitat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela