Mata: “Bonig ha de saber que no per eixir a criticar abans al president d’Espanya va a fer més mèrits dins del PP”

El sotssecretari general del PSPV critica que "el full de ruta catalanista només està en la imaginació d'Isabel Bonig"

El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha demanat a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, “una miqueta de paciència” recordant-li que Pedro Sánchez ha pres possessió del càrrec aquest matí i que cal ser “respectuós amb les seues primeres decisions”. “No per eixir a criticar abans al president d’Espanya va a fer més mèrit intern dins del PP”, li ha retret Mata a la líder dels ‘populars’ valencians.

Mata ha criticat a la presidenta del PPCV per assenyalar que el Consell que dirigeix el president Ximo Puig segueix els mateixos passos que Catalunya. “El que tenim clar és que el full de ruta catalanista només està en la imaginació d’Isabel Bonig, tot el que diu no respon a la realitat”, ha assenyalat el sotssecretari general del PSPV.

El també síndic dels socialistes valencians en Les Corts ha rebutjat a més la “por” que volen instaurar des del PP al nou Govern de Pedro Sánchez. “La configuració del parlament espanyol és la que és i actualment hi ha una majoria constitucionalista que ara estarà oberta al diàleg i buscarà solucions eficaces per millorar l’encaix de Catalunya a Espanya, però per descomptat, per descomptat no cal tenir por com diu Isabel Bonig“, ha precisat Mata.

Així mateix, ha recordat que en aquesta nova etapa “serà el Congrés el que anirà prenent les decisions per garantir l’estabilitat del país, lluitar contra la corrupció, ordenar alguna cosa que està molt en qüestió com la llibertat i l’Estat de dret i tramitar aquelles iniciatives que van sortir amb la majoria de la càmera però que van ser sabotejades pel Govern de Rajoy”.

Publicitat