Mata: “És vergonyós que el PPCV desitge que les coses ens vagen malament als valencians i valencianes”

El sotssecretari general dels socialistes valencians assegura que "el Consell donarà explicacions com sempre ha fet, no com el Govern del PP que encara estem esperant que explique la retallada de 3.705 milions d'euros que va realitzar".

Publicitat

“És vergonyós que el PPCV desitge que les coses ens vagen malament”, ha indicat el sotssecretari general del PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, qui ha titllat d'”intolerables” les crítiques del PPCV i ha assegurat que “el Consell donarà explicacions com sempre ha fet, no com el Govern del PP que encara estem esperant que explique la retallada de 3.705 milions d’euros que va realitzar en tres anys i que el mateix Rubén Ibáñez va aplaudir”.

Així, Mata ha assenyalat que “el Partit Popular de la Comunitat Valenciana viu instal·lat en el com pitjor ens vagen les coses als valencians i valencianes, millor”. “És sorprenent que parlen aquells que van ser els culpables que 6.000 mestres i mestresses isqueren del sistema educatiu, que les mestres i mestresses interins deixaren de cobrar els mesos de juliol i agost i els passaren a la desocupació, que moltes empreses tallaren la seua activitat amb l’administració i que es deixaren d’actualitzar les màquines que ajuden millors diagnòstics en la sanitat pública”, ha assenyalat.

PublicitatRovira  

No obstant això, tal com ha explicat el síndic socialista “ara s’ha fet un ajust mínim condicionat a l’absència de pressupost a Espanya de l’any 2019”. Mata ha insistit que “el PP es trobava en primera fila d’aqueixa votació antivalenciana que es va produir en contra dels pressupostos del Govern de Pedro Sánchez, una votació a la qual es van sumar Ciutadans i independentistes de Junts per Cat, Esquerra Republicana i Bildu“.

“Ara tenim un futur esplendorós perquè s’estan fent les coses amb rigor”, ha destacat Mata, qui ha afirmat que “ja no passa el que passava amb el PP: cap dret social serà atacat pels mínims ajustos que ha fet el Govern Valencià”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela