Mata: “Tots estem d’enhorabona. À Punt serà un èxit perquè és nostre i necessitem allò nostre”

Manolo Mata mostra la seua alegria pel començament de les emissions televisives de l'ens públic valencià

El sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha assegurat que “tots estem d’enhorabona” pel començament de les emissions televisives de À Punt. “À Punt serà un èxit perquè és nostre i allò nostre ho necessitem”, ha declarat Mata davant la imminent estrena de les emissions televisives de la nova radiotelevisió pública valenciana.

“Una televisió pública és una finestra a la llibertat i a la pluralitat”, ha assenyalat el dirigent socialista, que ha posat l’accent que la televisió pública és “necessària per a mostrar i conéixer les nostres tradicions i la nostra cultura però també per a les produccions audiovisuals, un sector que ha estat escanyat i perjudicat pel tancament de la nostra televisió pública”.

PublicitatTroballengua  

Així mateix, Mata ha recordat que no ha estat fàcil recuperar l’ens públic valencià, després de quatre anys i mig des del tancament de RTVV que va executar el PP. “Ha costat més del que haguérem desitjat -ha indicat Mata- però sempre és més difícil reconstruir drets que construir”. El síndic socialista ha insistit que s’ha complert la paraula del govern de Ximo Puig, que es va comprometre a recuperar “un mitjà de comunicació públic, independent, plural i sostenible”.

Recordem que À Punt televisió ha començat les seues emissions hui mateix a partir de les 14:30 hores amb el primer dels seus informatius que, després de l’estrena de les seues emissions radiofòniques el passat 11 de desembre, engega la nova radiotelevisió pública autonòmica.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana