Mata: “Tots estem d’enhorabona. À Punt serà un èxit perquè és nostre i necessitem allò nostre”

Manolo Mata mostra la seua alegria pel començament de les emissions televisives de l'ens públic valencià

El sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha assegurat que “tots estem d’enhorabona” pel començament de les emissions televisives de À Punt. “À Punt serà un èxit perquè és nostre i allò nostre ho necessitem”, ha declarat Mata davant la imminent estrena de les emissions televisives de la nova radiotelevisió pública valenciana.

“Una televisió pública és una finestra a la llibertat i a la pluralitat”, ha assenyalat el dirigent socialista, que ha posat l’accent que la televisió pública és “necessària per a mostrar i conéixer les nostres tradicions i la nostra cultura però també per a les produccions audiovisuals, un sector que ha estat escanyat i perjudicat pel tancament de la nostra televisió pública”.

Així mateix, Mata ha recordat que no ha estat fàcil recuperar l’ens públic valencià, després de quatre anys i mig des del tancament de RTVV que va executar el PP. “Ha costat més del que haguérem desitjat -ha indicat Mata- però sempre és més difícil reconstruir drets que construir”. El síndic socialista ha insistit que s’ha complert la paraula del govern de Ximo Puig, que es va comprometre a recuperar “un mitjà de comunicació públic, independent, plural i sostenible”.

Recordem que À Punt televisió ha començat les seues emissions hui mateix a partir de les 14:30 hores amb el primer dels seus informatius que, després de l’estrena de les seues emissions radiofòniques el passat 11 de desembre, engega la nova radiotelevisió pública autonòmica.

Publicitat