Mata: “A vegades el traç gruixut no ens deixa veure l’essencial i és que els espanyols i les espanyoles han votat per un govern de progrés”

El també sotssecretari general dels socialistes valencians ha recordat que va ser "l'aliança de les dretes i els independentistes els qui van tombar els millors pressupostos de la història per a la Comunitat Valenciana"

Publicitat

“Ara hi ha una alternativa a les dretes i és que només els socialistes poden tindre un govern en solitari, un govern amb algú o un govern de suports parlamentaris”, així s’ha pronunciat el síndic socialista en Les Corts, Manolo Mata, sobre el Debat d’Investidura del president en funcions, Pedro Sánchez. En eixe sentit, Mata ha lamentat que “la suma d’Unides Podem i del PSOE no donen majoria absoluta”, per la qual cosa ha considerat que “cal buscar també altres còmplices i altres sumes”. Per tant, el responsable socialista ha insistit que “ens trobem en el terreny de la política en el qual a vegades el traç gruixut ens deixa veure l’essencial” que és que “els espanyols i les espanyoles han votat per un govern de progrés”.

Mata també ha insistit en el compromís que sempre ha demostrat el Govern de Pedro Sánchez amb la Comunitat Valenciana. “Ho va fer amb els pressupostos de 2019, també ho ha fet amb la liberalització de l’AP7, amb alliberar el deute de la Marina” ha explicat Mata qui ha garantit que “hi ha un compromís per a buscar noves vies per a un finançament just de la Comunitat Valenciana”, però per a això, ha matisat, “necessitem molts aliats”. El també sotssecretari general dels socialistes valencians ha recordat que va ser “l’aliança de les dretes i els independentistes els qui van tombar els millors pressupostos de la història per a la Comunitat Valenciana”, uns pressupostos que incloïen “1.500 milions d’inversió per als valencians, 350 milions per a la condonació del deute de la Marina, i 241 milions per a l’IVA”.

PublicitatRovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela