Mata a sa mare mentre dormia i fereix de gravetat el seu padastre en Benimàmet

Els fets s'han produït passada la una de la matinada en un domicili del número 14 del carrer Gavarda, quan pel que sembla el jove ha acoltellat a la mare i ha intentat degollar al padrastre.

Un home de 25 anys ha estat detingut esta matinada després de suposadament matar a la seua mare i ferir de gravetat al seu padrastre mentre dormien al barri de Benimàmet, a la ciutat de València, segons han informat fonts policials.

Els fets s’han produït passada la una de la matinada en un domicili del número 14 del carrer Gavarda, quan pel que sembla el jove ha acoltellat a la mare i ha intentat degollar al padrastre.

Segons les fonts, ha estat l’altre fill de la dona el que, alertat pel padrastre, ha cridat al 112 i quan els agents han acudit al domicili han trobat a la dona morta en el llit i a la seua parella sentimental amb un tall en el coll.

L’agressor, que s’ha intentat autolesionar amb la mateixa arma, ha estat detingut en la mateixa porta de l’edifici, segons les fonts, que han indicat que la Policia Nacional ha iniciat una recerca per determinar les circumstàncies en les quals s’ha produït el succés.
Fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que tant la dona morta com la seua parella tenen 50 anys.

El padrastre de l’agressor ha estat traslladat a un hospital amb ferides d’arma blanca en el coll, segons el CICU, que ha indicat que jove detingut també ha estat portat a un centre sanitari per ser atés per les ferides, encara que en este cas no revestien gravetat.

Fins al lloc s’han desplaçat agent de la Policia Nacional, la Local i una ambulància del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU). EFECatalanSpanish