Mata: “Ni tan sols el PP aombrarà la increïble marxa del sector turístic a la Comunitat”

El síndic socialista insisteix que un canvi de la fiscalitat turística no pot fer-se sense el consens amb un dels sectors empresarials més importants per a l'economia valenciana.

AVL

El portaveu socialista en Les CortsManolo Mata, ha advertit avui que “ni tan sols el PP aombrarà la increïble marxa del sector turístic a la Comunitat Valenciana”. El síndic del PSPV ha fet referència a les declaracions d’avui del grup popular en Les Corts sobre la taxa turística i ha insistit que la postura dels socialistes sempre serà “parlar i escoltar a tots els implicats” en un debat com a este i, si s’ha de prendre mesures, “sempre seran amb el consens més ampli possible”. Mata ha lamentat que el PP es negue a veure els bons resultats que està aportant la gestió d’un socialista com Francesc Colomer al capdavant de la Secretaria Autonòmica de Turisme a qui ha felicitat perquè “ha aconseguit diversificar l’oferta, ampliar nous territoris que estaven inexplorades per al turisme i obrir noves rutes culturals”.

“Hem d’estar preparats per als reptes que ens plantegen els nous temps, però al mateix temps ser conscients que el turisme és la nostra primera activitat econòmica, la que més llocs de treball crea i el que millor reflecteix el que és la nostra Comunitat”, ha explicat Mata. El portaveu socialista en Les Corts ha admés que hi ha un gran debat pendent sobre la fiscalitat del turisme, dels municipis i, especialment, dels municipis turístics, no obstant això, ha matisat que es tracta d’una qüestió “complexa” que requereix un gran consens i se processe de reflexió cal escoltar a “turistes, veïns, a les administracions implicades i, sobretot, al sector empresarial que tant pes té en l’economia valenciana”. “La nostra postura seguirà sent diàleg i més diàleg perquè quan hi haja algun canvi en la fiscalitat turística i municipal siga amb el més ampli consens del que segur que com sempre, voluntàriament, es quedarà fóra el PP”.

- Advertisement -
CatalanSpanish