miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mata: “Els nostres turistes poden estar molt tranquils perquè no governa el PP a la vista de les seues absurdes propostes”

El sotssecretari general del PSPV i portaveu del grup en Les corts, Manolo Mata, ha qualificat d'”absurdes” les propostes presentades avui pel PP i el seu portaveu de Turisme en Les corts, Fernando Pastor en roda de premsa. “Els nostres turistes poden estar molt tranquils perquè no governa el PP a la vista de les seues absurdes propostes” ha assenyalat Mata al mateix temps que ha recordat al Partit Popular que les solucions que proposa, com el desnonament turístic; o la creació d’un registre de turistes problemàtics, “no solament és que competeixen a l’Estat central sinó que a més són més pròpies d’un règim totalitari i la gent no està per fer turisme on no es respecten els drets dels ciutadans”, ha matisat.

En aquesta línia, Manolo Mata ha qualificat d'”increïble” que el PP qüestione la política turística de la Generalitat “mentre totes les dades així com el sector s’està felicitant que visquem la millor campanya turística de la història”. “La Comunitat Valenciana sempre ha sigut una terra d’acolliment, que abraça als turistes sense cap brot de turismofobia i a més serem pioners a disposar d’una Llei marque reguladora que serà l’avantguarda en tota Espanya”, ha recordat Mata al mateix temps que ha lamentat que el PP tracte d'”esguitar amb falsedats i solucions inviables a un sector que és part fonamental del nostre PIB”.

D’aquesta manera, el dirigent socialista ha denunciat que “el PP seguisca atacant a un sector que està sent determinant en la creació d’ocupació i que és el principal motor de la nostra economia”. “És inadmissible la contínua crítica destructiva que executa el PP sobre el turisme amb propostes inviables com les d’avui que ni ells mateixos es creuen”, ha assenyalat Mata.

Cogestió dels aeroports
Respecte a les declaracions realitzades ahir pel president de la Generalitat, Ximo Puig, sobre una possible cogestió dels aeroports, Manolo Mata ha recordat que actualment les Comunitats Autònomes estan molt presents tant en la política turística com en el transport i per tant “la cogestió dels aeroports estatals ajudaria a regionalitzar les tasques de cadascun d’ells i d’aquesta forma s’aconseguiria millorar la seua gestió diària, que és del que es tracta”, ha puntualitzat

Últimas noticias

Contenido relacionado