Mata: “El que posa en perill a Espanya és tenir un president del Govern presoner dels nombrosos procediments judicials oberts”

Respecte a la retirada dels esments a l'expresidenta de Les Corts, Milagrosa Martínez, Mata s'ha mostrat a favor. "No hi ha cap discussió" ha matisat

“El que posa en perill a Espanya és tenir un president del Govern presoner de què puga treure Bárcenas, la setmana que ve o la seua dona, o de qualsevol dels nombrosos procediments judicials oberts que té pendent el PP” ha advertit el portaveu socialista i sotssecretari general del PSPV-PSOE, Manolo Mata. En esta línia, Mata ha assenyalat que “tenir a un president presoner és molt més perillós que els vots dels diputats que han estat triats al parlament espanyol” en esta línia ha lamentat que hi haja formacions que “estan amb la calculadora a la mà i que la responsabilitat és de qui vaja a exercir el seu vot”.

Mata, que s’ha referit així sobre la moció de censura presentada pel PSOE que es debatrà al Congrés dels Diputats esta setmana, ha recordat que el PSOE és la primera força de l’oposició i ha presentat esta moció per “responsabilitat, regeneració política i higiene democràtica”. De la mateixa manera ha explicat que “ningú es va a sotmetre a cap xantatge independentista, no hi ha cap risc i qui el vulga veure, està enganyant als espanyols i espanyoles”.

Milagrosa Martínez

Respecte a la retirada de la placa i el quadre de l’expresidenta de Les Corts, Milagrosa Martínez, Manolo Mata ha recordat que tant la resolució de les corts com del Govern valencià i també en la Llei de Transparència, aprovada pel PP, s’estableix de forma clara que s’hauran de retirar els esments honorífics, honors, plaques, o esments a aquelles persones amb sentència ferma per corrupció i que a més estiguen motivades per un cost per al servei públic. “Per a mi no té cap discussió, cal despenjar el quadre i les plaques que esmenten a Milagrosa Martínez”.

No obstant això Mata ha incidit que “de cap manera això és una festa sinó una desgràcia” per això ha assenyalat que no hauria de convertir-se en un problema de veure “qui s’apunta el tant i qui la humilia més”. “Va ser la segona autoritat de la Comunitat Valenciana i ha estat condemnada per corrupció la qual cosa és una desgràcia i l’ideal és que retiren tots els esments referents a esta persona” ha assenyalat Mata al mateix temps que ha matisat “el que no em sembla lògic és esta carrera a veure qui és més regirador”.

Publicitat