Condemnat a 10 anys l’home que va matar i va esquarterar a la seua mare a València

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a deu anys i tres mesos de presó a un home que va matar a la seua mare després de tirar-la al sòl d'una espenta i va esquarterar el cadàver per a desfer-se d'ell, han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia.

L’Audiència Provincial de València ha condemnat a deu anys i tres mesos de presó a un home que va matar a la seua mare després de tirar-la al sòl d’una espenta i va esquarterar el cadàver per a desfer-se d’ell, han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia.

Després que un jurat popular emetera veredicte de culpabilitat, la Sala li considera autor d’un delicte d’homicidi, amb les agreujants de parentiu i abús de superioritat, i d’un delicte de profanació de cadàver, encara que el tribunal ha aplicat l’atenuant de confessió.

Rovira  

L’home no podrà acostar-se ni comunicar-se durant 20 anys amb els seus dos germans, als quals indemnitzarà amb 200.000 euros a cadascun, segons especifica el text de la sentència.

Després de la confessió del condemnat, acusació particular i defensa es van adherir a la qualificació i petició de pena que va realitzar el Ministeri Fiscal.

Els fets van succeir a l’abril de 2011 en el domicili de València en el qual l’home convivia amb la seua mare, quan es va produir una discussió entre tots dos durant la qual el condemnat va espentar fortament a la víctima, que va caure a terra d’esquena i es va colpejar mortalment el cap contra el sòl.

Dies després, va portar el cos al bany, on el va tallar en tres parts, el va ficar en bosses de fem i el va tirar a diferents contenidors pròxims al seu domicili a la ciutat de València.

PublicitatJuega Limpio Orihuela