Maten a tirs un empresari d’Alzira establit a Colòmbia

Un empresari de 53 anys natural d'Alzira ha mort després de rebre diversos tirs a Colòmbia, on residia i tenia diversos locals dedicats a la venda de rostits.

Un empresari de 53 anys natural d’Alzira ha mort després de rebre diversos tirs a Colòmbia, on residia i tenia diversos locals dedicats a la venda de rostits, segons publica el diari digital Noticias NVC de la localitat colombiana de Cartago i arrepleguen altres mitjans locals.

Els fets es van produir aquest passat diumenge al matí en el xicotet municipi de Roldanillo, en la Vall del Cauca de Colòmbia, en l’interior d’un dels seus establiments.

Rovira  

Segons la premsa del país, dos impactes d’arma de foc van acabar amb la vida d’aquest empresari valencià, que residia a Cartago i tenia altres locals dedicats a la venda de rostits tant en aquesta ciutat com en Pereira.

Les primeres hipòtesis que manegen les autoritats colombianes és que la mort podria estar relacionada amb problemes relacionats amb l’activitat que exercia, d’acord a la informació del diari digital.

El mort era conegut a Alzira, d’on era natural, encara que ja no residia a Espanya des de feia aproximadament tres anys. En la localitat valenciana va ser propietari de dos establiments de menjar, segons fonts municipals.

PublicitatJuega Limpio Orihuela