sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Maten a un home de diverses ganivetades en el cor en un garatge de València

Antonio Navarro Cerdán, un home de 35 anys amb una vida aparentment normal, enginyer civil, especialitzat en el manteniment de carreteres, i que es guanyava honradament la vida en una empresa multinacional d’infraestructures, va ser trobat ahir mort a ganivetades en el seu garatge del carrer Calamocha de València, a escassos metres de la Comandància de la Guàrdia Civil. El cadàver presentava diverses ferides a l’altura del cor i al costat d’aquest els agents de la policia van trobar un vehicle amb la finestreta fracturada, per la qual cosa una de les hipòtesis que barregen els investigadors és que la víctima sorprenguera un lladre i aquest arremetera contra ell.

Va ser un veí de la seua mateixa finca qui va trobar el cos sense vida d’Antonio ahir al migdia quan va ser a deixar la seua motocicleta en la seua plaça del garatge, situada just enfront de la plaça del vehicle del mort, en l’última de les quatre plantes d’aquest aparcament comunitari al qual tenen accés veïns de diverses finques d’aquest mateix carrer. «Vaig veure un cotxe tacat, no sabia si era sang, i unes cames que sobreeixien», relata el testimoni, qui reconeix que en un primer moment, en veure el cos entre un cotxe i la paret del garatge, va pensar que es tractava d’un borratxo que havia caigut.

En acostar-se li va tocar amb el peu, i, després de comprovar que no es movia i que semblava estar mort, va córrer a tot córrer a la caserna de la Guàrdia Civil, situat a escassos 200 metres del lloc en el qual es va produir el crim. Un agent de la Benemèrita va ser el primer a acostar-se a corroborar els fets i va donar l’avís immediatament als seus companys de la Policia Nacional. No cabia cap dubte que es tractava d’una mort violenta, ja que a simple vista s’apreciava una ganivetada a l’altura del cor.

Fins al citat garatge, en el número 14 del carrer Calamocha de València, van acudir agents de la Policia Local i de la Policia Nacional, així com una ambulància del SAMU, encara que els sanitaris únicament van poder certificar la defunció d’aquesta persona. Així mateix, estant en el lloc va arribar la dona del mort, qui tornava a casa després del seu guàrdia en un hospital de la ciutat. Quan la van informar que la seua parella jeia morta en el garatge la dona va patir una crisi d’ansietat i va haver de ser atesa pel personal sanitari en l’ambulància.

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la recerca del cas i de moment no s’han produït detencions. Així mateix, els agents van pentinar la zona a la recerca de l’arma homicida, ja que després de revisar el garatge no es va trobar cap ganivet o arma similar. Davant la possibilitat que el presumpte assassí s’haguera desfet de la mateixa en les proximitats, la policia va revisar contenidors, embornals i els baixos dels cotxes estacionats en aquest carrer.

Entre les 14.15 i les 15.20 hores
Per la seua banda, agents del grup de policia científica van prendre mostres en l’escena del crim a la recerca de vestigis que permeten identificar a l’autor o autors de la mort d’aquesta persona. Els veïns del mort asseguren d’ell que era «un bon xic». «Portaven solament un any vivint ací però és molt bona gent», indicaven els veïns de la parella, els qui no s’expliquen què va poder ocórrer.

Sobre l’hora en la qual es va produir el crim, la seua dona va explicar als agents que portava estona tractant de localitzar-ho i que, pel que sembla, no havia anat al treball aqueix matí. No obstant això, el testimoni que va trobar el cadàver va assegurar a aquest periòdic que a les 14.15 hores, quan va agafar la seua moto del garatge, no va veure gens rar i d’haver estat ja el cos s’hi hauria adonat. D’ací, que la franja horària en la qual s’hauria produït la mort es troba entre les 14.15 i les 15.20 hores d’ahir.

El Jutjat d’Instrucció número 14 de València va ordenar l’aixecament del cadàver minuts abans de les sis de la vesprada. A l’espera del resultat de l’autòpsia, la víctima presentava diverses ganivetades en el pit, almenys dues d’elles a l’altura del cor.

Últimas noticias

Contenido relacionado