Oberta la matrícula de l’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar

La matrícula per a l'Escola Esportiva Municipal, que inicia les seues activitats dilluns que ve 1 d'octubre, pot realitzar-se en el Complex Esportiu d'Alfafar.

matrícula

El Complex Esportiu d’Alfafar en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha iniciat el termini d’inscripció per a les activitats programades de l’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar que comencen dilluns que ve 1 d’octubre. Al llarg de la setmana, els interessats poden formalitzar la matrícula en aquelles modalitats esportives que preferisquen en el mateix Complex Esportiu.

L’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar permet a les i els xiquets de 3 i 14 anys triar entre 8 modalitats esportives diferents (futbol sala, patinatge, bàsquet, taekwondo, ball, psicomotricitat esportiva, gimnàstica rítmica i multiesport) per a la seua iniciació que els possibilitarà continuar amb el seu aprenentatge esportiu en els diferents clubs d’Alfafar.

Les diferents activitats esportives comptaran amb tres dies d’entrenament a la setmana en horaris de 17.30 a 18.30 hores per als grups d’edats menors i de 18.30 a 19.30 hores per als més majors. A més, les modalitats esportives de futbol sala, bàsquet i ball es dividiran per rangs d’edat en dos grups: de 5 a 8 anys i de 9 a 14 anys. La Psicomotricitat Esportiva, per la seua part, per a la millora de la coordinació i la motricitat quedarà reservada per als més xicotets amb un grup de 3 a 5 anys.

Amb la posada en marxa de l’Escola Esportiva Municipal, l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria d’Esports pretén oferir a les i els més joves del municipi la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva durant les vesprades i, d’aquesta manera, fomentar el desenvolupament de valors com l’esforç, la motivació, la cooperació en grup propi de les disciplines esportives, així com el desenvolupament d’hàbits de vida saludables des d’edats primerenques.

Publicitat