Meat Carnival, el major festival de carn i brasa que arriba hui a València

La Marina acollirà durant tot este cap de setmana una cita gastronòmica per als amants de la carn

meat carnival

31 llocs de menjar, 24 cuiners i 5.100 quilos de carn de tots els tipus. Tot açò es pot trobar des de hui i fins al diumenge en La Marina de València. El Meat Carnival, el major festival de carn del país, aterra en la ciutat el Túria per a impulsar este tipus de gastronomia.

Durant les tres jornades es donaran cita el color, l’olor i el sabor de la carn. Però açò no és tot. El Meat Carnival ve acompanyat de tècniques de cuinat, receptes, maridatges, sorteigs, ponències, concursos, monòlegs, una zona infantil i fins i tot classes magistrals de la mà de cuiners de renom experts en carn que realitzaran showcookings amb exquisides propostes gastronòmiques. Així mateix, també es podrà gaudir de la cocteleria d’Iván Talens, un mestre del panorama mixològic nacional que prepararà el còctel ‘Meat Carnival’, dissenyat única i exclusivament per a este festival.

Des de primera hora del matí fins a la matinada hi haurà música per a posar el toc festiu a este esdeveniment. Per açò, allí es donaran cita músics en directe al matí i DJs a la nit perquè la festa mai pare.

Este matí, la regidora de l’àrea de Desenvolupament Econòmic i Sostenible, Sandra Gómez, ha sigut l’encarregada d’inaugurar este festival, per la qual cosa ja es pot accedir i gaudir de les millors carns del panorama nacional. Per a poder entrar, serà necessari tenir una entrada, que es podran adquirir allí mateix en taquilla.

Una altra singularitat del Meat Carnival és que funciona amb una moneda pròpia: el MeatCoin (1 MeatCoin = 3€). Per a menjar i beure s’haurà de pagar amb este tipus de moneda, que es podrà aconseguir a través de diversos punts de venda que hi ha col·locats al llarg del recinte.

Ací es pot consultar la variada programació que ofereix el Meat Carnival.

Publicitat